top of page

Sat, 02 Dec

|

Wijnegem

Quantum Magic Retreat

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Quantum Magic Retreat
Quantum Magic Retreat

Time & Location

02 Dec 2023, 09:00 – 12:00

Wijnegem, in het park, Turnhoutsebaan 381, 2110 Wijnegem, België

About the event

Exciting Announcent - 

Ben jij klaar voor een buitengewone reis door de quantum velden van je eigen bewustzijn? Wil je graag hélémaal in je centrum zakken, in jouw eigen 0-punt waar de magie van onze ziel tot jouw beschikking staat?

Ik nodig je heel graag uit om deel te nemen aan de Quantum Magic Retreat dat ik organiseer op zaterdag 2 december in de prachtige Lichtbron te Wijnegem. Samen komen we samen als gelijkgestemden en gaan we op een onvergetelijke reis. Dragons, Spirits and High Magic are waiting for you!

🌟 Quantum Magic Retreat Highlights:

🌈 Opbouw naar Quantum Velden: De dag zal zich geleidelijk ontvouwen, je begeleidend naar het hoogtepunt van volledige verbinding. Elk moment is doordrenkt met energetische voorbereiding, zodat je helemaal klaar bent om in de quantumvelden te duiken.

🌬️ Ademwerk: Ontdek de transformerende kracht van ademwerk. Verdiep in jezelf via speciale ademhalingstechnieken. Dit zal je volledig in je lichaam ankeren en voorbereiden voor de rest van de magie die deze dag je te bieden heeft.

🧘‍♂️ Qi Gong: Laat de harmonie tussen lichaam en geest samenkomen tijdens een speciaal opgestelde Qi Gong sessie.

🔮 Quantum Healing Hypnosis mét de Drakenenergieën: Stap in de verbluffende wereld van Quantum Healing Hypnosis en proef van de magie die in jouw aanwezig is!

🐉 Meet Your Dragon:

Ontmoet de drakenenergieën  jouw eigen draak (ja, jij hebt er één!).  Ervaar de drakenkracht - ontvang diepe healing en machtige activaties.  Sta in volledige verbinding met deze machtige metgezellen en laat je leiden door hun wijsheid op een reis door jouw multidimensionale zelf in een onvergetelijke  reis.

⏰ Wanneer?

Zaterdag 2 december, van 9:00 tot 12:00 uur.

📍 Waar?

De Lichtbron, Wijnegem.

Parkeren: Aan de lindenlei of kasteellei. Ingang is op de kasteellei. Wandel het bos in je komt aan op de locatie.

🎒 Praktische Info:

Breng iets licht mee om te eten.

Breng alles mee wat je nodig hebt om je eigen mini sacred space te creëren. Denk aan een yoga mat, kussen, dekentje, alles wat jou comfort geeft tijdens deze magische reis. Zorg dat je comfortabel kan liggen op een parketvloer door iets extra mee te nemen om op te liggen.

✨ Investeer in jouw eigen Quantum Magic:

Reserveer nu jouw plek voor beperkte (15 plaatsen) het "Quantum Magic Retreat" en maak je klaar om de diepten van jouw eigen bewustzijn te verkennen.

Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen voor een dag vol magische ontmoetingen, in verbinding met elkaar en de drakenenergieën.

Met magische groeten,

Ruben

Tickets

  • Ticket

    €65.00
    Sale ended

Total

€0.00

Share this event

bottom of page