top of page

Quantum Healing Meditatie

What is Quantum Healing Meditation?

Quantum Healing Meditation originated from a combination of guided meditation/hypnosis techniques that I use during my Quantum Healing Hypnosis sessions. These guided journeys focus on healing, purifying and activating powers and places that are available to us through actively using the quantum fields.

Each session has a different theme, so it is certainly suitable to do several times.

 

  • Quantum Healing Meditations are always in group and take place through the program Zoom.

  • Webcam is not necessary.

  • You can participate completely anonymously.

Would you like a taster of what it is like to experience a Quantum Healing Hypnosis?

Would you like a Quantum Healing Hypnosis session, but the budget is not available?

Would you like to connect with a higher power?

Do you need a healing, reset, boost or spiritual activation?

Then register below for the next QHM session.

Can't attend? Don't worry! Register and receive a recording of the meditation afterwards.

Nothing to book right now. Check back soon.

Getuigenissen QHM

"De Quantum Healing meditatie met Ruben was de meest intense meditatie dat ik ooit al heb mogen meemaken. Zijn stem begeleidt je naar de diepste lagen van jezelf, naar je Ware Kern. In de tempel van healing heb ik dan ook de meest impactvolle ervaring gehad. Ik zag er mijn "team", ik voelde me ondersteund als nooit tevoren en hoorde hun boodschappen. Alles was zo duidelijk, zo mooi. De heling die er dan ook plaatsvond was... magisch. Ik voelde de helende golven door mijn lichaam deinen tot alles wat niet meer bij me hoorde opgeschoond was. Nadien voelde ik me... anders... Wakker, geactiveerd. Het heeft in ieder geval iets heel krachtig in gang gezet en ik ben ZO dankbaar voor deze ervaring... My only regret? Had ik het maar eerder gedaan." - Ness (Instagram - @feelgoodcoach_ness)

"Ik schreef me in voor de online Qauntum Healing Meditatie onder leiding van Ruben. Op het moment zelf was ik best wel zenuwachtig omdat ik eigenlijk niet goed wist wat ik mocht verwachten. Natuurlijk had ik al eerder gemediteerd maar Quantum Healing was tot dan een volledig misterie voor mij. Het fijne aan deze geleide live meditatie is dat je deze thuis, in je eigen veilige omgeving, online kan volgen.

Ruben begeleide ons van het begin tot het einde op een hele rustige manier door de visualisatie. Ik kon gemakkelijk en volledig ontspannen, los laten en meegaan in de meditatie/visualisatie. Bij visualisaties lukt het me sowieso moeilijk om beelden waar te nemen maar ik kan wel focussen op kleuren. Deze verschenen helder en duidelijk. Bovendien kon ik enkele keren energie op mijn aangezicht voelen als een zacht briesje.

Deelname aan deze meditatie heeft de moeilijke volle maan tijd, volledig verzacht. Zowel op het moment zelf als de dagen erna.
Het was een hele fijne ervaring waar ik met een glimlach op terugkijk." - Angelique @dewittelotus

bottom of page